Matematika felvételi: szöveges feladatok érthetően (online) – 8. osztály

7990 Ft

Online interaktív feladatok, videós megoldással!

Készülsz a felvételire, de kiráz a hideg a szöveges feladatoktól? Gyakorolsz, de egyszerűen a legtöbb feladatnál elakadsz? Próbálkozol, de egyszerűen nem látod át?

Összegyűjtöttem számodra a 8. osztályos matematika felvételi 6 leggyakoribb, illetve a legjobban begyakorolható feladattípusát:

 1. arányosság,
 2. egyenes arányosság,
 3. átlagszámítás,
 4. több, kevesebb, hozzáad, elvesz típusú feladatok,
 5. százalékszámítás,
 6. százalékszámítás és a hányadrész vegyítése.

Kidolgoztam számodra 24 alapozó és 61 ebben a formában máshol máshol nem megtalálható, de kifejezetten a korábbi felvételikre épülő feladatot. Tehát nem esel abba az akadályba, hogy a már sokadjára megoldott felvételi feladatsor számaira emlékszel, és emiatt nem tudsz elég intenzíven gyakorolni.

Minden feladat interaktív, azaz a rendszer azonnal javítja a megoldásod. Továbbá az összes feladathoz érthető, videós megoldás tartozik.

Elmagyarázom a feladatok megoldásához szükséges elméletet, és a korábbi felvételi feladatokból is nézünk példákat (14 feladatot).

Mindezt online, kényelmesen, a saját időbeosztásodban.

A felvételiig tartó hozzáféréssel.

Kategória:

Leírás

Ez az online tanfolyam azoknak az 8. osztályos diákoknak szól, akik a középiskolai központi felvételin szeretnének kiemelkedő eredményeket elérni matematikából. Tudom, hogy a szöveges feladatok sokszor fejtörést okoznak, ezért célom, hogy megkönnyítsem a felkészülést ezekre a kihívásokra.

Miért fontos ilyen kiemelkedően foglalkozni a szöveges feladatokkal?

 • A központi matematika felvételi szerves részét képezik.
 • Az egyik legnehezebb feladattípus.
 • A szöveges feladatok sokkal mélyebb megértést igényelnek, mint más feladatok.

Milyen segítséget kapsz a Matematika felvételi: szöveges feladatok érthetően – 8. osztály című online kurzus által?

 • Témakörökre lebontott, logikailag egymásra épülő, de bármilyen sorrendben megoldható szöveges feladatokat.
 • A 6 leggyakrabb előforduló, illetve a legjobban begyakorolható feladattípussal foglalkozunk, így a felvételin a töredékére csökkenhet az az idő, amelyet a hasonló feladatokkal kell eltöltened.
 • Minden témakör feladatainak kidolgozásakor azt vettem figyelembe, hogy az alapoktól az egyre mélyebb megértésig juss el.
 • Végre megértheted, mit és hogyan kell figyelembe venni, továbbá melyik adattal, hogyan kell számolni egy szöveges feladat megoldásakor.
 • Megtanulhatod kielemezni és átlátni a szöveges feladatokat.
 • Interaktív, azonnal javított feladatokat kapsz.
 • Részletes, videós magyarázatot kapsz minden feladathoz.
 • Ezeket a szöveges feladatokat ebben a formában máshol nem találod meg. Azonban a feladatok felépítése a korábbi felvételi feladatsorok szöveges feladataihoz illeszkedik, tehát nagymértékben segíti a felkészülést.
 • A 24 alapozó és a 61 különböző bonyolultsági fokozatú feladat segítségével rengeteg gyakorolhatsz a matematika felvételi szöveges feladataira.
 • Online, a saját tempódban haladhatsz, a feladatokat akárhányszor megoldhatod.

A Matematika felvételi: szöveges feladatok érthetően – 8. osztály című online kurzushoz a felvételiig tartó hozzáférést kapsz (2024. január 31.).

Nézz bele:

Mi történik a rendelést követően?

 • Bankkártyás fizetés esetén néhány percen belül, banki átutalás esetén az összeg jóváírását követően megadjuk a hozzáférést az online tananyaghoz. Erről abban az e-mailben értesítünk, amelyben a számlád is kiküldjük.
 • Az oktatási felületre bejelentkezve (menüben a Bejelentkezés gomb, de e-mailben értesítünk is erről), elérhetővé válik az online tananyag.
 • Hozzáférést kapsz a témakörönként kidolgozott elméleti videókhoz, a példa felvételi feladatok részletes, videós megoldásához, az átlagszámítás és a százalékszámítás 24 alapozó feladatához és a 61 korábbi felvételire épülő szöveges feladathoz.
 • Ezek a feladatok interaktívak, azaz amint beírod a megoldást, azonnal javítja a rendszer. Helytelen válasz esetén megjelenik a feladat részletes, videóban elmagyarázott megoldása – ez a videó már a feladat megoldásakor is elérhető a Tipp gombra kattintva, így a segítségedre lesz, ha elakadnál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Matematika felvételi: szöveges feladatok érthetően (online) – 8. osztály” értékelése elsőként