Matematika felvételi felkészítő – 8. osztály

29990 Ft

Készülj a középiskolai felvételire magabiztosan! Egyedülálló videókurzusunk az alapoktól felépített, érthető magyarázatokkal és számtalan gyakorló feladattal segít neked a sikeres felkészülésben. Ne hagyd a véletlenre a siker kulcsát!

MÁR ELŐRENDELHETŐ!

Megjelenés: 2023. október 1.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Leírás

Amikor a középiskolai felvételi előtt állsz, az idő gyorsan telik és az izgatottság napról napra nő. Jól tudom, mennyire fontos számodra, hogy sikerüljön bejutni a választott gimnáziumba, és azt is tudom, mennyi stresszel és idegeskedéssel jár ez az időszak.

Készülj egy teljes körű, a korábbi évek felvételi típusfeladatai alapján kidolgozott videókurzus segítségével, amely lépésről lépésre vezet végig a felvételi felkészülés útján! Az alapoktól kezdve, egyértelmű és könnyen követhető magyarázatokkal, egészen az összetettebb feladatokig haladunk, ezáltal válik majd minden világossá.

Miért válaszd ezt a felvételi felkészítőt?

  • Érthető magyarázatok: Az elméleti részeket világos és érthető példákkal illusztrálom, így még a nehezebb témakörök is könnyen megérthetővé válnak.
  • Rengeteg gyakorló feladat: A gyakorlás teszi a mestert! Nálunk nemcsak megtanulhatsz valamit, hanem rögtön tesztelheted is tudásodat a számos interaktív gyakorló feladatnak köszönhetően.
  • Részletes megoldások: Minden gyakorló feladathoz tartozik egy részletes, lépésről lépésre kidolgozott megoldás, amelyen keresztül azonnal ellenőrizheted a munkád és megértheted a feladat mögötti logikát.

Ne hagyd, hogy az idegeskedés árnyékolja be ezt a fontos időszakot! Legyél magabiztos, készülj fel velem, és kerülj be az áhított gimnáziumba!

Tedd meg az első lépést a siker felé! Csatlakozz hozzánk most!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Matematika felvételi felkészítő – 8. osztály” értékelése elsőként